HTML

logan

arról ami éppen feldob. vagy pont nem. minden. let the good times roll...

Friss topikok

  • Fábián Bence: Nagy kiraly volt. Mindenki anyja. (2010.12.03. 01:07) Nagy fel, Richard Pryor!
  • TetsuoShima: bezony sokkal jobb spontán megnyilvánulni, mint óramű pontossággal. :) (2010.07.22. 15:10) A perverz visszatért
  • kig: ezt hetente egyszer elolvasom. ki kéne írni a falamra. (2008.11.04. 11:42) Kávé éjfélkor

Linkblog

Folytatódik a Grindhouse?

2010.09.21. 23:20 logan

 

A Machete után újabb Grindhouse-kamutrailer bővülhet játékfilmmé! Eli Roth, a Hostel-filmek rendezője és a Becstelen Brigantyk Donny Donowitz-a már korábban elkezdte a Thanksgiving forgatókönyvét, ami ebben a hónapban már a végső simításokhoz érhet.

Amennyiben a Machete elég hasznot hoz, úgy a Thanksgiving is tető alá kerülhet, mely tervét Roth már a kezdetek óta folyamatosan melegen tartotta. Az elmúlt heteket a The Last Exorcism című film népszerűsítésével töltötte, aminek producere volt. Amint ezt befejezte, összeülnek szerzőtársával, hogy befejezzék a forgatókönyvet, tervük szerint ez már a napokban elkezdődhet. Roth és Jeff Rendell gyerekkori haverok, a Thanksgiving-ben utóbbi játszotta a gyilkos zarándokot. Amíg Roth a sajtóturnén reklámozta legújabb munkáját, addig Jeff folytatta a sztori csiszolását.

Jó előjel, hogy a The Last Exorcism alig kétmillió dollárból készült, bevétele viszont már 40 millió körül jár. A Machete csak az Egyesült Államokban a bemutató utáni másfél hét alatt visszahozta a ráfordított költséget, így túlzás nélkül állítható, hogy világviszonylatban biztos anyagi siker lesz. A Thanksgiving megvalósulása után pedig nagy valószínűséggel a maradék két trailer, Edgar Wright és Rob Zombie filmjei sem maradnak érintetlenül. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mozi kultúra hotel roth tarantino grindhouse rodriguez zombie thanksgiving machete brigantyk exorcism

A bejegyzés trackback címe:

https://logan.blog.hu/api/trackback/id/tr962313812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása