HTML

logan

arról ami éppen feldob. vagy pont nem. minden. let the good times roll...

Friss topikok

  • Fábián Bence: Nagy kiraly volt. Mindenki anyja. (2010.12.03. 01:07) Nagy fel, Richard Pryor!
  • TetsuoShima: bezony sokkal jobb spontán megnyilvánulni, mint óramű pontossággal. :) (2010.07.22. 15:10) A perverz visszatért
  • kig: ezt hetente egyszer elolvasom. ki kéne írni a falamra. (2008.11.04. 11:42) Kávé éjfélkor

Linkblog

Nagy fel, Eli Wallach!

2010.12.07. 01:35 logan

Gyerekkorom legkedvesebb gonosztevőjének megformálója 95 éves lett! Happy birthday, csak így tovább!

Szólj hozzá!

Nagy fel, Richard Pryor!

2010.12.01. 16:12 logan

Hetven éves lenne az egyik legmocskosabb szájú komikus. Isten éltessen, te szarházi!

1 komment

Nagy fel, Terry Gilliam!

2010.11.22. 11:20 logan

Ma lett hetven éves a tag. Isten éltesse!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi kultúra fel nagy terry gilliam

Hadd szóljon

2010.10.25. 01:38 logan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Beckham, Snoop és a Daft Punk a Star Wars-ban!

2010.10.10. 19:51 logan

Ilyen jó reklámot régen láttam: Noel Gallagher és Ian Brown a háttérben vigyorog, Beckenbauer az árnyékban kapkodja a fejét, a Daft Punk bejöhet, C3PO nem, Jabba Beckham-et akarja a csapatába, miközben Snoop Dogg-ról is kiderül, amit már régóta sejtettünk. Nagy fel az Adidas kreatívjainak!

Szólj hozzá!

Címkék: punk star falcon wars beckham solo new millenium brown adidas snoop daft han galaxy gallagher hope noel dogg cantina beckenbauer

A csajok is tudják

2010.10.10. 16:02 logan

 

Szólj hozzá!

Címkék: énblog fotó élet képek napló deszka

Folytatódik a Grindhouse?

2010.09.21. 23:20 logan

 

A Machete után újabb Grindhouse-kamutrailer bővülhet játékfilmmé! Eli Roth, a Hostel-filmek rendezője és a Becstelen Brigantyk Donny Donowitz-a már korábban elkezdte a Thanksgiving forgatókönyvét, ami ebben a hónapban már a végső simításokhoz érhet.

Amennyiben a Machete elég hasznot hoz, úgy a Thanksgiving is tető alá kerülhet, mely tervét Roth már a kezdetek óta folyamatosan melegen tartotta. Az elmúlt heteket a The Last Exorcism című film népszerűsítésével töltötte, aminek producere volt. Amint ezt befejezte, összeülnek szerzőtársával, hogy befejezzék a forgatókönyvet, tervük szerint ez már a napokban elkezdődhet. Roth és Jeff Rendell gyerekkori haverok, a Thanksgiving-ben utóbbi játszotta a gyilkos zarándokot. Amíg Roth a sajtóturnén reklámozta legújabb munkáját, addig Jeff folytatta a sztori csiszolását.

Jó előjel, hogy a The Last Exorcism alig kétmillió dollárból készült, bevétele viszont már 40 millió körül jár. A Machete csak az Egyesült Államokban a bemutató utáni másfél hét alatt visszahozta a ráfordított költséget, így túlzás nélkül állítható, hogy világviszonylatban biztos anyagi siker lesz. A Thanksgiving megvalósulása után pedig nagy valószínűséggel a maradék két trailer, Edgar Wright és Rob Zombie filmjei sem maradnak érintetlenül. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mozi kultúra hotel roth tarantino grindhouse rodriguez zombie thanksgiving machete brigantyk exorcism

A perverz visszatért

2010.06.27. 22:35 logan

 

Nem akarok azzal jönni, hogy az elmúlt bő másfél év eseményei annyira lefoglaltak, hogy közben nem volt időm ide jönni és kiböfögni pár mondatot. Az sem lenne igaz, ha arra fognám a lógást, hogy nem tartottam elég izgalmasnak az elmúlt időszakot. Egy fenét.

 

Kimondom egyenesen: szartam rá. Izgalmasabb, tartalmasabb és felemelőbb volt ez az időszak, mint bármi, ami előtte történt. Egyszerűen megtartottam magamnak és jó dolgomban büdös volt a munka. Nem éreztem szükségét, hogy megosszam veletek, ez az igazság. Minek szöszöljek mindezzel, amikor erőlködés nélkül bármikor lehívhatom az emlékezetemből, előkaphatom, mint egy régi dokumentumot a fiókból és kedvemre boncolgathatom, hogy na most akkor mi is volt? Fölöslegesnek tűnt az egész. A végén még aztán hallgathatom, hogy itt büszkélkedek és verem a mellem a sikereimre. Ám most, egy váratlan pillanatban újra elindult valami. Mintha szétpárolgott volna egy csúnya füstfelhő, ami nem csak a légzést nehezítette, de kártékony árnyékot is vetett az amúgy zöldben pompázó tájra. Most azonban, újra kedvem támadt piknikezni. Gyerünk ki a természetbe! Ott találkozunk!

 

1 komment

Címkék: énblog

Kávé éjfélkor

2008.10.07. 00:33 logan

 

Vannak pillanatok, amikor minden összejön. És van, hogy ez a pillanat szűnni nem akaróan kitart hetekig. Most ez a helyzet, oh igen. És amikor közben valami nem úgy sűl el, mint ahogy tervezted vagy szeretted volna, akkor is, mindíg, minden a te kezedre játszik. Ha látszólag elvesztettél egy csatát vagy úgy érzed, elszalasztottál egy tökéletesnek vélt pillanatot, ne félj, nem véletlenül történt. Még nem látod, nem érzed, de ott van a közelben és nemsokára megmutatja magát, teljes pompájában. Ami csak a tied, ami csak te vagy. Igen, van, hogy megvárakoztat és futtat veled pár kört. És közben anyázol és azt kérded: mi a fenének kell ez, miért nem ez vagy inkább az? Miért neki és miért nem nekem? Mert semmi szükséged rá. Nem kell, csak eltérítene attól, ami a tied. Nyugi. Minden jó lesz. Nem is, már most minden rendben. Hidd el. Érezd. Na ugye? Én megmondtam. Persze, nekem is meg kellett tanulnom és igen, nekem is meg kellett égetnem magamat jó pár alkalommal. Úgy tűnt sosem lesz vége vagy nem olyan lesz, mint amilyennek elképzelted. Majd végül, amikor abbahagyod a görcsölést és lazán elengeded magad az árral, rájössz és azt kérded magadtól: hogyan lehettem ilyen vak, hogy nem vettem észre? Holott mindvégig itt volt. Itt bennem. Kint kerestem és azt hittem mástól, másoktól függ, de nem, te vagy az, mindvégig te voltál. És elkezded szeretni, mi több, tisztelni önmagad. Mert ki, ha nem te magad? Ott van benned. Te vagy az. Várj egy kicsit. Dőlj hátra és ne dőlj be nekik.

1 komment

Címkék: énblog