HTML

logan

arról ami éppen feldob. vagy pont nem. minden. let the good times roll...

Friss topikok

  • Fábián Bence: Nagy kiraly volt. Mindenki anyja. (2010.12.03. 01:07) Nagy fel, Richard Pryor!
  • TetsuoShima: bezony sokkal jobb spontán megnyilvánulni, mint óramű pontossággal. :) (2010.07.22. 15:10) A perverz visszatért
  • kig: ezt hetente egyszer elolvasom. ki kéne írni a falamra. (2008.11.04. 11:42) Kávé éjfélkor

Linkblog

A perverz visszatért

2010.06.27. 22:35 logan

 

Nem akarok azzal jönni, hogy az elmúlt bő másfél év eseményei annyira lefoglaltak, hogy közben nem volt időm ide jönni és kiböfögni pár mondatot. Az sem lenne igaz, ha arra fognám a lógást, hogy nem tartottam elég izgalmasnak az elmúlt időszakot. Egy fenét.

 

Kimondom egyenesen: szartam rá. Izgalmasabb, tartalmasabb és felemelőbb volt ez az időszak, mint bármi, ami előtte történt. Egyszerűen megtartottam magamnak és jó dolgomban büdös volt a munka. Nem éreztem szükségét, hogy megosszam veletek, ez az igazság. Minek szöszöljek mindezzel, amikor erőlködés nélkül bármikor lehívhatom az emlékezetemből, előkaphatom, mint egy régi dokumentumot a fiókból és kedvemre boncolgathatom, hogy na most akkor mi is volt? Fölöslegesnek tűnt az egész. A végén még aztán hallgathatom, hogy itt büszkélkedek és verem a mellem a sikereimre. Ám most, egy váratlan pillanatban újra elindult valami. Mintha szétpárolgott volna egy csúnya füstfelhő, ami nem csak a légzést nehezítette, de kártékony árnyékot is vetett az amúgy zöldben pompázó tájra. Most azonban, újra kedvem támadt piknikezni. Gyerünk ki a természetbe! Ott találkozunk!

 

1 komment

Címkék: énblog

A bejegyzés trackback címe:

https://logan.blog.hu/api/trackback/id/tr232114639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TetsuoShima 2010.07.22. 15:10:56

bezony sokkal jobb spontán megnyilvánulni, mint óramű pontossággal. :)
süti beállítások módosítása